Κιάτο:Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα για τα αδέσποτα

0
4252

Το πρόβλημα με τη συμπεριφορά κάποιων «ανθρώπων» απέναντι στα αδέσποτα ζώα έχει «σημάνει συναγερμό» στην περιοχή του Κιάτου.  Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στις φόλες! Ναι στη ζωή! Ο πλανήτης ανήκει σε όλους!» φιλόζωοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον φρικτό θάνατο που προκαλούν κάποιοι ανόητοι, βάζοντας φόλες τις τελευταίες μέρες στο Κιάτο. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 3-8-2017 και ώρα 8:30μμ στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο.

Καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ώστε να ενημερωθούν για το πόσο υποφέρουν τα ζώα όταν δηλητηριάζονται ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να υψώσουν τείχη προστασίας σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα από τους θρασύτατους  και απάνθρωπους εγκληματίες.

Συγκεκριμένα στο κάλεσμα αναφέρονται τα εξής: «Ανοικτή Πρόσκληση προς όλους τους πολίτες, με σκοπό τη διαμαρτυρία και την ενημέρωση για τον φρικτό θάνατο αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων που συνέβη στην πόλη μας. Συγκεντρωνόμαστε όλοι την Πέμπτη 3 -8-2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο. Καταδικάζουμε το συμβάν. Λέμε όχι στις φόλες! Ναι στη ζωή! Ο πλανήτης ανήκει σε όλους!»

ΠΗΓΗ: MoriasNews.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.