Οι δωρεές στην εκκλησία μας περνάνε έγκριση τύπου

0
4891

Οικιστής από την δεκαετία του 90 κάνει δωρεά (πριν από 5 χρόνια και βάλε) στην υπεύθυνη της εκκλησίας (εδώ και αιώνες) χειροποίητο φωτεινό σταυρό μεγάλης αξίας.

Το ΔΣ του συλλόγου το κρίνει “άσχημο” και δεν το τοποθετεί.

Αυτό επιβεβαιώθηκε αφού ο οικιστής Κ.Κ έφυγε τσαντισμένος στην συνέλευση του Αυγούστου 2017 μετά από ερώτηση που έκανε στην υπευθυνη σχετικά με το αν ο ίδιος έκανε μια δωρεά, αυτή θα έχει την ίδια τύχη με του προηγούμενου οικιστή αν δεν είναι αρεστή στην υπευθυνη της εκκλησίας;

Μετά από αυτό η υπεύθυνη μίλησε με τον οικιστή που έκανε αρχικά δωρεά και τα έριξε στον συνχωρεμένο πρώην προεδρο του συλλόγου ο όποιος παρέλαβε όπως είπε τον σταυρό και τον έστειλε για “επισκευή”.

Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι : “dead men tell no tales”

Εφόσον παραδέχονται οτι υπάρχει δωρεά & “εξαφάνιση” αυτής, που κάποιος οικιστής πληρώσε αδρά για αυτή, ασχετα αν κάποιες κυριές δεν την αποδέχτηκαν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να τοποθετήσουν έναν σταυρό σε συνεννόηση με τον οικιστή ή να επιστρέψουν το ποσό στον οικιστή.

τα συμπεράσματα δικά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.